IJssalons

U wilt graag ijs verkopen vanuit uw eigen ijssalon of ijsverkooppunt, maar zonder verplichtingen? Wij maken hoogwaardig ambachtelijk ijs voor zelfstandige ijsverkopers, hoog opgemaakt en mooi gegarneerd. Zo lekker, daar fietsen uw klanten graag voor om!
Benieuwd? Maak kennis met ons en wij vertellen u graag alles over hoe u een succesvolle schepijs onderneming kunt voeren. Reeds actief? Uiteraard bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Otelli uw leverancier van hoge kwaliteit met uitstekende service.

IJssalon roomijs

IJssalon roomijs

Ambachtelijk roomijs met de hand bereid door onze ervaren ijsbereiders. Vol romig, zacht van smaak en een opvallende presentatie, het salon roomijs is de basis van elke schepijsvitrine. Ons hoogopgemaakte ijs is verkrijgbaar in meer dan 35 smaken en wordt geleverd in zilverkleurige kunststof bakken. Elk jaar ontwikkeld Otelli weer nieuwe smaken om in te spelen op de trends.

Bekijk ons ijssalon roomijs
IJssalon sorbetijs

IJssalon sorbetijs

Frisse fruitsmaken bereid op waterbasis met een diepe smaak, veel in trek op de warmere dagen. Ons salon sorbetijs valt in de smaak bij elke liefhebber en mag gedurende het seizoen niet ontbreken in uw vitrine. Verkrijgbaar in 8 smaken. Sorbetijs bevat geen allergenen.

Bekijk ons ijssalon sorbetijs
IJssalon serviceproducten

IJssalon serviceproducten

Naast schepijs bieden wij u alle gangbare service producten voor uw ijssalon of ijsverkooppunt. IJshoorntjes, ijsbekers, lepeltjes een schepijslepel of vitrinekaartjes voor al uw smaken, Otelli biedt een totaalassortiment voor de verkoop van schepijs. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

Bekijk ons assortiment serviceproducten