Horeca

Onmisbaar op elke kaart

Bewaar het beste voor het laatst. De lekkerste desserts snel en makkelijk op tafel.

Inspireren en verrassen is mijn passie

Uw gasten komen voor een onvergetelijke avond. En u wilt ze die bieden, bijvoorbeeld in de vorm van de lekkerste desserts. Smaak, passie en beleving zijn daarbij de toverwoorden. 

Maar voeg daar voortaan gerust een magisch woord aan toe: Otelli!

Bekijk onze desserts

Het toefje op de kaart

Een menukaart is namelijk pas af met desserts. Een onweerstaanbaar aanbod van ijs, gebak en andere lekkernijen waar uw gasten hun vingers bij aflikken. Maar het maken van die gerechten kost relatief veel tijd in de keuken.

Daar komt Otelli om de hoek kijken. Ons brede assortiment van ambachtelijke (luxe) desserts is dé oplossing voor de horecaondernemers en chef-koks die kiezen voor kwaliteit, klasse én gemak. Diepgevroren nagerechten die het zien en proeven meer dan waard zijn … en in een handomdraai op tafel staan!

bekijk onze ijs desserts

Expertise is het recept

In ons assortiment ontdekt u onze veelzijdige gerechten: van roomijs en petit fours tot en met een compleet dessertbuffet. Er zijn gebakjes, taarten en desserts voor iedereen en voor elke gelegenheid. Eén ingrediënt hebben ze allemaal gemeen… ze zijn perfect! 

Heeft u vragen? Of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Of bestel een proefpakket en maak smakelijk kennis met Otelli. +31 (0) 23 5311113

bekijk ons assortiment schepijs