Perfectie volgens Danny Camijn
Explosie van chocolade
Zeg eens eerlijk: waar zouden we zijn zonder chocolade? In ieder geval in een minder mooie wereld! Onvermijdelijk dus dat dit prachtproduct een prominente plek in ons assortiment verdient.
Met deze desserts stelt u uw gasten nooit teleur. Sterker nog: met deze explosie van chocolade bezorgt u ze een onvergetelijke finale.
Culinaire groet van uw patissier, Danny Camijn
Vegan comete
Dessert
Bol van 64% pure chocolade gevuld met een mousse van melkchocolade, caramel en sinaasappel gelei.
Inhoud: 85gr
Doosinhoud: 15 stuks
Artikelnummer: 65842063
Moelleux chocolade
Dessert
Klassiek Frans dessert, een warm chocolade taartje met vloeibare chocolade vulling (warm serveren). MAGNETRON: bevroren muffin 30 seconden op 850 WATT, OVEN: ontdooien en 10 minuten op 160 graden. SERVEERTIP: lekker met een bolletje vanille bourbon of butterscotch roomijs.
Inhoud: 100gr
Doosinhoud: 24 stuks
Artikelnummer: 65828006
Coupe noir meringue
Dessert
Chocolade bavarois, chocolade biscuit met krokante karamel melkchocolade laag, chocolade gelei ambachtelijk gedecoreerd met merinque en cacao.
Inhoud: 90ml
Doosinhoud: 16 stuks
Artikelnummer: 65828002
Miljonair dessert
Dessert
Luxe dessert van drie soorten Callebaut chocolade: melk, wit en pure chocolade op een bodem van chocolade amandel biscuit met nootjes. Gedecoreerd met een quenelle van witte chocolade room, een gekrulde vinger-galette, chocolade gelei, crumble en eetbaar bladgoud. Met deze triple van chocolade haalt u een echte hardloper in huis.
Inhoud: 60gr
Doosinhoud: 12 stuks
Artikelnummer: 65842074