Seizoensspecial

Perfectie volgens Danny Camijn

Explosie van chocolade

Explosie van chocolade

Zeg eens eerlijk: waar zouden we zijn zonder chocolade? In ieder geval in een minder mooie wereld! Onvermijdelijk dus dat dit prachtproduct een prominente plek in ons assortiment verdient.

Met deze desserts stelt u uw gasten nooit teleur. Sterker nog: met deze explosie van chocolade bezorgt u ze een onvergetelijke finale.

Culinaire groet van uw patissier, Danny Camijn

Vegan comete

Dessert

Bol van 64% pure chocolade gevuld met een mousse van melkchocolade, caramel en sinaasappel gelei.

Inhoud: 85gr
Doosinhoud: 15 stuks
Artikelnummer: 65842063

€ 3.75 per stuk

Moelleux chocolade

Dessert

Klassiek Frans dessert, een warm chocolade taartje met vloeibare chocolade vulling (warm serveren). MAGNETRON: bevroren muffin 30 seconden op 850 WATT, OVEN: ontdooien en 10 minuten op 160 graden. SERVEERTIP: lekker met een bolletje vanille bourbon of butterscotch roomijs.

Inhoud: 100gr
Doosinhoud: 24 stuks
Artikelnummer: 65828006

€ 1.89 per stuk

Coupe noir meringue

Dessert

Chocolade bavarois, chocolade biscuit met krokante karamel melkchocolade laag, chocolade gelei ambachtelijk gedecoreerd met merinque en cacao.

Inhoud: 90ml
Doosinhoud: 16 stuks
Artikelnummer: 65828002

€ 1.65 per stuk

Miljonair dessert

Dessert

Luxe dessert van drie soorten Callebaut chocolade: melk, wit en pure chocolade op een bodem van chocolade amandel biscuit met nootjes. Gedecoreerd met een quenelle van witte chocolade room, een gekrulde vinger-galette, chocolade gelei, crumble en eetbaar bladgoud. Met deze triple van chocolade haalt u een echte hardloper in huis.

Inhoud: 60gr
Doosinhoud: 12 stuks
Artikelnummer: 65842074

€ 3.55 per stuk

Meer Inspiratie

IJsmacaron Mango
Serveersuggesties

IJsmacaron Mango

Bewaar het lekkerste voor het laatst. De lekkerste desserts snel en makkelijk op tafel.

Proef het seizoen
Seizoensspecial

Proef het seizoen

Ontdek de lente in een dessert!

Plantaardige perfectie
Product van de maand

Plantaardige perfectie

Ik ben met liefde gemaakt en elk detail klopt. Steeds duurzamer en lekkerder: dat is een vak apart.