Horeca

Heerlijk schepijs en patisserie voor horeca en catering, daar staan wij om bekend. Voor elk dessert hebben wij wel een passende smaak in ons assortiment. Uiteraard bieden we alle gangbare smaken, maar ook aparte smaken voor de veeleisende en creatieve chef. Vol van van smaak en verrassend lekker, de perfecte afsluiting van een luxe diner of lekker in de zon genieten op het terras van een ijscoupe. Ook is het mogelijk om kant-en-klare ijsdesserts te bestellen, deze hoeft u enkel op het bord te plaatsen. Met ons ijs gaan uw gasten altijd blij naar huis.

Bekijk ons assortiment
Biologisch room- en sorbetijs

Biologisch room- en sorbetijs

Biologisch ijs van Biotelli, streek erkend en verkrijgbaar in 7 smaken. De nieuwe sensatie, (h)eerlijk, transparant en duurzaam. Goed voor mens, dier en maatschappij. Voor de bewuste gast en restaurateur.

Bekijk ons assortiment Biologisch ijs
Ambachtelijk schepijs

Ambachtelijk schepijs

Met de hand bereid roomijs en sorbetijs, verkrijgbaar in meer dan 70 smaken. Vanille in vier verschillende soorten, gemarmerd ijs, kruiden, groente, chocolade, fruit of noten smaken. Proef en stap ook over op ons exclusieve schepijs voor de horeca. Neem contact met ons op om ook eens te proeven.

Bekijk ons roomijs en sorbetijs
Patisserie

Patisserie

Met onze mono desserts, petit fours, longeurs, taarten en buffetten hebben wij voor vrijwel elke vraag een passende dessert oplossing. In onze bedrijfsfilm ziet u ons gehele ambachtelijke proces vanaf het bereiden van onze eigen biscuits tot en met het dessert op tafel voor restaurants, hotels of catering. Naast onze patisserie bieden wij ook een compleet assortiment aan dessert decoraties in de vorm van toppings, chocolade decoratie & bloesems.

Otelli patisserie: een genot voor uw gasten en gemak voor u.

Assortiment