Direct contact 023 - 531 11 13

Premium

 

Premium

De productielocatie van Otelli Premium in  Zoeterwoude- Dorp creëert patisserie met spannende elementen van het allerhoogste niveau. Deze gepassioneerde vakmensen bereiden volledig handmatig alle onderdelen van de premium patisserie zoals biscuits, crémeux, mousses, coulis en zelfs de schitterende decoraties. Een groot deel van de patissiers in  Zoeterwoude-Dorp maken frequent deel uit van het Nederlands patisserie team en zijn ook regelmatig winnaars van de Gouden Gard en de Dutch Pastry Award.

In deze lijn vindt u mono desserts, petit fours en taarten. Deze producten zijn uniek in smaakbeleving en uitstraling, met volledig handgemaakte biscuits, vullingen en decoraties. Kortom een uitstekende basis voor ieder gastronomisch topdessert.gouden gard banner

Patissiers Crème de la crème winnen Gouden en Zilveren Gard 2019

Uit de handen van de vorige winnaar Lotte van Gorp ontving Sibrich Bakker vol trots en ongeloof de Gouden Gard 2019. Richard van Dijk won de Zilveren Gard. Beide talentvolle patissiers zijn werkzaam bij Crème de la crème in Zoeterwoude, bekend van het Otelli Premium assortiment. Het podium werd compleet gemaakt met Natalie Manintveld die de Bronzen Gard won.


Winnaar Sibrich Bakker was na afloop bijzonder blij: “Ohhh! Wowww! Ik sta helemaal te shaken nu … Dit is zo onwerkelijk en ik wil al mijn familie, vrienden en collega’s bedanken voor hun steun in de afgelopen maanden.” Sibrichs showtafel stond in het teken van het thema Vintage Circus. Bij Zilveren Gard-winnaar Richard stond Retro Amerika centraal. Ook hij was volledig van slag: “Ik ben zo moe na deze dag, maar wat ben ik blij met dit resultaat. Geweldig!


Volledige uitslagen
Gouden Gard
:
Gouden Gard – Sibrich Bakker, Crème de la Crème
Zilveren Gard – Richard van Dijk, Crème de la Crème

Bronzen Gard – Natalie Manintveld, Patisserie Linnick / Bakkerij Manintveld Social Media Prijs
:
De Social Media Prijs was voor Milou Jansen, die werkt bij Christian Chocolaterie Patisserie. Haar showtafel kreeg van de Gouden Gard-volgers op Instagram, Facebook en Twitter de meeste stemmen: 417 van de in totaal 1518 stemmen.


Gouden Gard in 2020 op 13 oktober:
Volgend jaar is de Gouden Gard op dinsdag 13 oktober: zet de datum alvast in uw agenda!