Direct contact 023 - 531 11 13
 
 
 

Taarten

Een lust voor het oog, een sensatie in de mond en geweldige buffetkandidaten: onze ijstaarten, bavarois taarten, premium taarten en salon gebak.

De bijzondere vormen, kleuren en opvallend herkenbare smaken geven uw buffet een fantastische uitstraling, waarbij u uiteraard dankzij de veelzijdigheid van het assortiment alle gelegenheid heeft voor een samenstelling naar eigen wens.

Naast het gebruik in een buffet zijn onze luxe taarten ook solo te gebruiken, in punten gesneden als dessert, of als smakelijke begeleiding van een vers gezet kopje koffie.

Taarten ijs

IJstaarten en ijsbombes gemaakt van ons heerlijke ambachtelijke ijs, ideaal voor op een buffet of als verrassingsdessert voor een groepsreservering. Ook aan de kinderen is gedacht met een leuke marshmallow ijstaart. Frisse smaken, noten, koffie of chocolade wij hebben een passende ijstaart voor iedereen.

Taarten

Prachtige desserttaarten, mooi gedecoreerd, verkrijgbaar in vele vormen, heerlijke smaken en diverse kleurencombinaties. Banaan karamel bavarois in een druppel, koffie en crémeux in het rond, pistachio in een driehoek of een taartje van 16 cm vol met fruit, de een is nog lekkerder dan de ander. Welke worden het voor u? 

Premium taarten

Voor de exclusieve partij of bijzondere gast, ons drietal premium taarten. Volledig handgemaakt en bijzonder lekker van smaak, gemaakt door toppatissiers. Probeer ze eens!

Salon gebak

Speciaal voor bij de koffie of thee, maar uiteraard ook een uitstekende basis voor een lekker dessert met een bolletje ijs, ons assortiment salon gebak. Gesneden of ongesneden, grootmoeders appeltaart, chocoladetaart, citroen of peer amandel, noten of een appelplaatgebak Otelli heeft het ook.