Direct contact 023 - 531 11 13

Premium

 

Premium

De productielocatie van Otelli Premium in  Zoeterwoude- Dorp creëert patisserie met spannende elementen van het allerhoogste niveau. Deze gepassioneerde vakmensen bereiden volledig handmatig alle onderdelen van de premium patisserie zoals biscuits, crémeux, mousses, coulis en zelfs de schitterende decoraties. Een groot deel van de patissiers in  Zoeterwoude-Dorp maken frequent deel uit van het Nederlands patisserie team en zijn ook regelmatig winnaars van de Gouden Gard en de Dutch Pastry Award.

In deze lijn vindt u mono desserts, petit fours en taarten. Deze producten zijn uniek in smaakbeleving en uitstraling, met volledig handgemaakte biscuits, vullingen en decoraties. Kortom een uitstekende basis voor ieder gastronomisch topdessert.

Premium mono desserts

Unieke desserts variërend van handgemaakte patisserie als de dark praliné of beautiful passion, tot de gateaux chaud met Banyuls, clafoutis mango  of een dieet dessert met Valrhona xocoline chocolade. Allemaal onweerstaanbaar lekker!

Petit fours premium

De petit four grand prestige, frivolité raffiné en petite délicieuse zijn petit fours die je niet snel zult tegen komen. Uniek in kwaliteit, smaak en uitstraling, leverbaar in assorti doosjes met 6 x 4 smaken.

Premium taarten

Een drietal exclusieve taarten, maakt de premium patisserie lijn compleet. De chochique, duchesse douce en kalamansi taarten zijn gerenommeerde klassiekers aan het worden voor een extra speciaal buffet of als dessert bij een builoft.