Direct contact 023 - 531 11 13

Petit fours

 

Kleine verwennerijen oogsten de grootste waardering. Niet voor niets zijn grand desserts ongekend populair, maar ook bij een hig tea of walking dinner zijn onze petit fours een ideale oplossing.


Ons assortiment volledig handgemaakte petit fours onderscheidt zich door talloze vormen, decoraties en vullingen. De vele mogelijkheden geven uw creativiteit alle ruimte. Scoor bij uw gasten met de laatste culinaire gang, wij maken het mogelijk.

Petit fours ijs

IJstruffels, ijsbonbons, ijslollys, ijs petit fours of een glaasje gevuld met parfait, wij hebben het in ons assortiment. Lekker, praktisch, snel en verrassend. 

Petit fours

Bavarois, mousse of crème petit fours, wij bieden een ruime keuze aan handgemaakte petit fours zowel in enkele smaken of assorti. Maar ook voor een top slagroom soesje, een mini tarte tatin of chocolade moelleux en brownie carré bent u bij ons aan het juiste adres.

Premium petit fours

Exclusieve petit fours voor een presentatie en smaak op topniveau, sommige lijken wel kleine kunstwerkjes. Verkrijgbaar in 3 soorten met elk 4 smaken in een doos van 32 stuks.