Direct contact 023 - 531 11 13

Mono Desserts

 

Honderd procent authentieke ambacht vindt u terug in de luxe uitstraling en vormen van onze mono desserts. Spannende smaakcombinaties, verfijnde toevoegingen en rijkelijk verwerkte luxe vullingen zorgen voor desserts met een verrassingseffect op topniveau. De mono desserts zijn voor ieder diner de culinaire finishing touch. Ideaal voor gebruik in restaurants, hotels en catering.

 

Product advies

Onze producten worden vriesvers afgeleverd en kunnen maanden in uw vriezer worden bewaard. Voor het beste resultaat ontdooit u onze bavarois desserts ca. 2 uur voor consumptie in uw koelkast. Wij adviseren voor de ijs desserts een serveertemperatuur van -16°C. Ontdooit zijn onze bavarois en cake producten nog 2 dagen gekoeld perfect te gebruiken.

Onze cake en gebakproducten laten zich extra lekker smaken na even kort te zijn verwarmd in oven of magnetron.

Mono desserts ijs

Onze mono desserts ijs zijn gemaakt van ons heerlijke ambachtelijke ijs en huisgemaakte biscuits of marsepein. Ideaal voor gebruik in de keuken of catering. Gemak voor u en een verrassing en verwennerij voor uw gasten!

Mono desserts

Stijlvolle desserts gemaakt van bavarois en huisgemaakte biscuits, maar ook panna cotta, tarte tatin of moelleux caramel. Allen diepgevroren aangeleverd en na ontdooien klaar voor gebruik of verder bewerking. Altijd een feest voor uw gasten.

Premium mono desserts

Volledig handgemaakte desserts van buitengewone kwaliteit, deze exclusieve patisserie uit onze productielocatie in Zoeterwoude-Dorp zijn een ware gastronomische smaakbeleving en hebben een prachtige uitstraling. Een waardige afsluiting voor diners op topniveau.