Direct contact 023 - 531 11 13

Macarons

 

Een macaron is een luchtige, kleurrijke en van origine Franse lekkernij. De kenmerken van een macaron zijn; delicaat bros en krokant van buiten, satijnzacht en smeuïg van binnen. De kunst van het macarons maken is zoeken naar de balans waarin smaken tot evenwicht komen, volledig in harmonie.


Alle macarons, behalve onze nieuwe trendy ijsmacarons, zijn bereid zonder gluten. Wij bieden een ruim assortiment in praktische kleine dozen, zowel in enkele smaken als assorti. 

Macarons Premium

Heerlijk macarons, net zo lekker als in Parijs, verkrijgbaar in de enkele smaken pistache, framboos, sinaasappel en chocolade. Of liever in een assorti doos met macarons fruités of nature? Proef de uitstekende kwaliteit van de premium macarons.

Super macarons

Een speciale begeleiding voor een exclusieve koffietafel, onze premium super macarons met unieke smaakcombinaties als vulling. Verkrijgbaar als pistache met een pistache crème en kersen compote vulling of als karamel met een gezouten karamel en chocolade ganache vulling. Om je vingers bij op te eten!

IJsmacarons

Helemaal nieuw zijn onze trendy ijsmacarons. Deze Franse amandel macarons worden gemaakt met roomijs van verse biologische melk en geleverd inclusief een leuke Parijse etui.