Direct contact 023 - 531 11 13

Longeurs

 

Creëer met groot gemak een luxe dessert naar eigen inzicht. U bepaalt daarbij zelf de grootte van het dessert als u de longeur vooraf portioneert. Maar deze prachtige longeurs hebben eigenlijk al geen aankleding meer nodig en kunt u dus direct bij het buffet serveren. Er zijn ook volop andere speelse variaties denkbaar. U kunt de longeur bijvoorbeeld carré snijden tot petit fours van ijs of bavarois.


Het smaakpallet omvat bavaroise-, crème- en ijslongeurs, stuk voor stuk met de uiterste zorg voor smaak en kwaliteit voor u en uw gasten gemaakt.

Longeurs ijs

Onze populaire  ijslongeurs, te verwerken als een persoons dessert of voor op uw dessert buffet. In vele smaken leverbaar zoals; kwark-limoen, limoncello- cassis of de bekende cassata.

Longeurs

Rijk gegarneerd of juist een basis uitstraling, als onderdeel van een dessert in combinatie met bijvoorbeeld een ijstruffel of als gebak bij de koffie, onze longeurs zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. In hoog, medium of laag voor elke toepassing is er een geschikte longeur.