Direct contact 023 - 531 11 13

Dieet speciaal

 

Dieet speciaal

Speciaal voor uw gasten met wensen voor een specifiek dieet hebben wij ook enkele leuke desserts ontwikkeld. Deze dieet speciale desserts worden gemaakt met weinig allergenen en met nog meer aandacht bereid.

Ze worden praktisch verpakt in kleine hoeveelheden vanaf 7 stuks, zodat u altijd een doosje in huis kunt hebben. Natuurlijk zijn deze smakelijke producten ook geschikt voor uw reguliere gasten. Combineer ze met vers fruit voor een mooi gedecoreerd dessert.

*Met uitzondering van de slagroomsoes glutenvrij worden alle producten bereid in een bedrijf waar gluten, ei, soja, melk, noten, mosterd, sesam en lupine worden verwerkt.

Schepijs dieet speciaal

Als schepijs hebben we een heerlijk vanille en aardbeien roomijs, bereid zonder toegevoegde suikers. Het wordt ambachtelijk bereid en geleverd in een handige 1 liter bak. Dit ijs is zowel horeca gasten als voor ijssalon klanten geschikt.

Patisserie dieet speciaal

Als patisserie dieet speciaal hebben we een vijftal mono desserts ontwikkeld. Ze zijn bereid zonder gluten en/ of zonder toegevoegde suikers, maar we hebben bijvoorbeeld ook een mono dessert zonder lactose. Verkijgbaar in een basis of luxe uitstraling en zelfs een in Premium.

Slagroomsoes glutenvrij

Otelli heeft een speciale slagroomsoes glutenvrij opgenomen in het assortiment. Deze is gegarandeerd glutenvrij en wordt verpakt in een zak aangeleverd. Lekker voor bij de koffie, als onderdeel van een grand dessert met fruit en ijs, of als basis voor een glutenvrije profiterol.