Direct contact 023 - 531 11 13

Decoraties

 

Voeg uw eigen signatuur aan onze desserts toe met ons brede assortiment decoraties. Wij helpen u om uw desserts mooi te presenteren met chocolade decoraties van de fijnste chocolade, exclusieve toppings uit Italië in vele smaken en diverse feestelijke bloesems.


Ook voor een doosje bonbons of een spetterende vuurwerk fontein kunt u bij ons terecht. Wij zijn graag uw totaalleverancier voor uw desserts!

Chocolade decoraties

Chocolade sigaretten, chocolade rasterplaat, een chocolade punt of een exclusieve decoratie als een spiral dark, bling gold of heeft u liever een twist groen? Wij bieden een ruime keuze om uw desserts geweldig te presenteren op bord.

Luxe toppings

Luxe kwaliteitstoppings uit Italië onder andere verkrijgbaar in de smaken vanille, karamel, framboos, chocolade, tropical en een heerlijke dolce latte. Proef de goede smaak en ervaar het verschil.

Chocolade bloesems

Onze handige chocolade strooibloesems zijn verkijgbaar in drie varianten: puur, wit en feestelijk. Probeer ze eens en experimenteer met de mogelijkheden. Dippen, doorhalen of garneren, de keuze is aan u.