Direct contact 023 - 531 11 13

Visie

 

Visie

Ambachtelijk

De kracht van Otelli ligt in de ambachtelijke bereidingswijze, de pure ingrediënten en de hoge servicegraad. Er wordt ingespeeld op seizoenen en feestdagen. De schaalgrootte maakt dat Otelli met gemak grote volumes kan leveren. De medewerkers doen niets liever dan inspelen op specifieke wensen van een klant. Deze klantgerichte houding én ambachtelijke werkwijze zorgen er tegelijkertijd voor dat alle producten met aandacht en passie gemaakt worden.


Heerlijk en Eerlijk

Otelli besteedt veel aandacht aan haar producten, maar heeft ook oog voor de mens, dier en het milieu daarachter. De arbeidsomstandigheden en levensomstandigheden van alle mensen en dieren, ook die van de cacaoboeren die bij het proces betrokken zijn, moeten goed zijn en goed blijven. Streekproducten, scharreleieren en biologische en dieetproducten dragen hieraan bij.


Transparant

Otelli heeft een transparante en eerlijke werkcultuur: medewerkers zijn goed gekwalificeerd, hebben én kennen hun verantwoordelijkheden en zijn enthousiast over de producten die ze maken. Als erkend leerbedrijf biedt Otelli stagiaires de mogelijkheid om veel van het vak te leren. Ook leerlingen van de (basis)scholen in de buurt zijn graag geziene gasten bij Otelli voor een rondleiding, die natuurlijk afgesloten wordt met ijs....Otelli is gecontroleerd op haar duurzam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze ISO-26000 verklaring en bijbehorende onderbouwing is officieel goedgekeurd door DNV. Dit betekent dat op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen onze activiteiten nog verder uitgebreid zullen worden en wij verder vorm geven aan het belang van mens, dier en milieu.


Vertrouwen in de toekomst

De succesformule van Otelli en haar partners blijft de komende jaren van kracht: Een breed assortiment heerlijke ambachtelijke ijs en patisserie producten voor een eerlijke prijs, directe levering met eigen transport en natuurlijk de persoonlijke aandacht voor onze klanten. Veel aandacht gaat uit naar de ontwikkeling van nieuwe (streekgebonden) eerlijke en biologische producten en naar uitbreiding van allergenen beperkte desserts en dieetassortiment. Otelli heeft nog veel nieuwe ideeën voor de huidige en nieuwe marktsegmenten. Dit wordt aangevuld, met het vertalen van vraag vanuit de markt naar speciale producten. Allen gecreëerd met nog steeds dezelfde passie en gedrevenheid als in 1989 in combinatie met de kennis en ervaring meer dan 25 jaar ijs- en patisseriespecialiteiten.

Wij hebben het volste vertrouwen in de toekomst!