Direct contact 023 - 531 11 13

Ambachelijk schepijs voor ijssalons

 

IJssalons

U wilt graag ijs verkopen vanuit uw eigen ijssalon of ijsverkooppunt, maar zonder verplichtingen. Wij maken hoogwaardig ambachtelijk ijs voor zelfstandige ijsverkopers, hoogopgemaakt en mooi gegarneerd. Zo lekker, daar fietsen uw klanten graag voor om. Benieuwd? Maak kennis met ons en wij vertellen u graag alles over hoe u een succesvolle schepijs onderneming kunt voeren. Reeds actief? Uiteraard bespreken wij graag de mogelijkheden. Salonijs voor ondernemers die op zoek zijn naar hoge kwaliteit en uitstekende service. 

IJssalon roomijs

Ambachtelijk roomijs met de hand bereid door onze ervaren ijsbereiders. Vol romig, zacht van smaak en een opvallende presentatie, het salon roomijs is de basis van elke schepijsvitrine. Ons hoogopgemaakte ijs is verkrijgbaar in vele smaken en wordt geleverd in zilveren kunststof bakken.

IJssalon sorbetijs

Frisse fruitsmaken bereid op waterbasis met een diepe smaak, veel in trek op de warmere dagen. Ons salon sorbetijs valt in de smaak bij elke liefhebber en mag gedurende het seizoen niet ontbreken in uw vitrine.

Serviceproducten ijssalon

Naast schepijs bieden wij u alle gangbare service producten voor uw ijssalon of ijsverkooppunt. IJshoorntjes, ijsbekers, lepeltjes een schepijslepel of vitrinekaartjes voor al uw smaken, Otelli biedt een totaalassortiment voor de verkoop van schepijs. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.