Direct contact 023 - 531 11 13

Horeca

 

Horeca

Heerlijk schepijs voor horeca en catering, daar staan wij om bekend. Voor elk dessert hebben wij wel een passende de smaak in ons assortiment. Uiteraard bieden we alle gangbare smaken, maar ook aparte smaken voor de veeleisende en creatieve chef. Vol van van smaak en verrassend lekker, de perfecte afsluiting van een luxe diner of lekker in de zon genieten op het terras van een ijscoupe. Ambachtelijk, biologisch of premium, met ons ijs gaan uw gasten altijd blij naar huis.

Ambachtelijk schepijs

Met de hand bereid roomijs en sorbetijs, verkrijgbaar in vele smaken. Vanille in vijf soorten, gemarmerd ijs, chocolade, fruit of noten smaken, proef en stap ook over op ons exclusieve schepijs voor de horeca.

Biologisch room- en sorbetijs

Biologisch ijs van Biotelli, streek erkend en verkrijgbaar in 7 smaken. De nieuwe sensatie, (h)eerlijk, transparant en duurzaam. Goed voor mens, dier en maatschappij. Voor de bewuste gast en restaurateur.

Premium schepijs

Premium roomijs momenteel verkrijgbaar in twee smaken. Voor de chef en gast die eens wat anders wil. Laat u inspireren en gebruik uw creativiteit, Otelli Premium: exclusief en ongewoon.