Direct contact 023 - 531 11 13

Detailhandel

 

Detailhandel

Heeft u een speciaalzaak, biologische winkel, groentewinkel, slagerij of bakkerij of bent u misschien traiteur en overweegt u om luxe ijsbekers als aanvulling op te nemen in uw assortiment, dan zijn onze biologische ijsbekers van Biotelli wellicht iets voor u. Met de hand bereiden wij in onze biologische productieruimte speciale ijsbekers voor bewuste consumenten. Ons ijs is geheel gecertificeerd, verpakt in boxen van 6 stuks en wordt geleverd inclusief verkoopmateriaal voor uw klanten.

Biotelli roomijs bekers

Heerlijk biologisch roomijs in 5 smaken gemaakt met verse melk en streek erkend. Een aanwinst voor uw winkel met een aantrekkelijk rendement. Vanille, aardbei, chocolade, banaan en kaneel, populaire ijssmaken die uw klanten zullen waarderen.

Biotelli sorbetijs bekers

Voor de liefhebbers van frisse fruitsmaken, hebben we ook heerlijk biologisch sorbetijs van Biotelli. Verkrijgbaar in de smaken framboos en citroen, uiteraard voorzien van het Skal keurmerk.

Biotelli verkoopondersteuning

Om uw ijsbekers op een leuke manier onder de aandacht te brengen van uw klanten hebben wij als verkoop ondersteunend materiaal een leuke klomp met verkoopbord, posters en folders voor uw klanten ontwikkeld. Het verhaal achter ons biologisch ijs van Biotelli: Van koe tot klant 100% transparant.