Direct contact 023 - 531 11 13

Ambachtelijk ijs

 

Heerlijk roomijs
Uit echte room en roomboter en eersteklas grondstoffen ontstaan onze  eerlijke en zachte smaken ambachtelijk roomijs. Pure notenpasta’s, vers fruit, echte bourbon vanille, de beste chocolade en rijke, natuurlijke toevoegingen zorgen voor een waar genot en strelen de tong. 

Het zal voor u een groot plezier zijn om met zo’n uitgebreid assortiment van exclusieve smaken schepijs te werken. Subtiel en zacht, krachtig en rijk, maar vooral smaakvol en eerlijk. 


Subtiel sherbetijs
De nieuwe sherbetsmaken van Otelli zijn een mix tussen roomijs en sorbetijs. Door het lagere vetgehalte komen subtiele smaken in dit schepijs extra goed tot hun recht.

Fris sorbetijs
Ons sorbetijs bestaat voor bijna de helft uit fruit van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor heeft het de uitgesproken smaak van de pure vrucht. In combinatie met vers fruit biedt u uw gasten een heerlijk allergeenvrij dessert. In het assortiment hebben wij regelmatig aanvullende smaken die aan de seizoenen zijn gerelateerd, zoals asperge, stoofpeer en speculaas.

 

 Product advies

Ons ambachtelijk room- en sorbetijs kan maanden in uw diepvries  worden bewaard bij -18°C. Wij adviseren voor al ons ambachtelijk ijs een consumptietemperatuur van -16°C.